Ons team

Bestuur

Lennart Bakker


is de voorzitter van het bestuur. Hij heeft de afgelopen jaren als projectleider bij verschillende wederopbouwprojecten in de Filipijnen gewerkt. Momenteel is hij onderhoudsmanager bij ProRail.

Sebastian Weesjes


is de secretaris en de vicevoorzitter van de stichting. Sebastian is freestyle educator in de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap bij verschillende organisaties.

Wim Albers


is de penningmeester van het bestuur. Hij is voormalig hoofd van de afdeling financiën van de Gemeente Aalten en is betrokken als vrijwilliger en bestuurslid in meerdere lokale verenigingen.

Directeur

Dr. Thomas Albers


is de oprichter en directeur van de stichting. Hij is psycholoog, natuurliefhebber en sociaal ondernemer.

Projectmedewerkers

Sybren Bouwsma


organiseert en begeleidt verschillende buitenactiviteiten voor en met jongeren uit kwetsbare doelgroepen. Ook is hij betrokken bij verschillende Europese strategische partnerschappen. Hij heeft een achtergrond als sociaal onderzoeker, ethicus en heeft diverse coachopleidingen gevolgd. Hij werkt momenteel als zelfstandig natuurcoach, trainer en online begeleider.

Oda Salomons


is een ervaren natuurcoach, trainer en psychologe. Met haar speelse en energieke aanpak krijgt ze een groep echt in beweging, waardoor iedereen gaat floreren in de natuur. Oda is betrokken bij internationale projecten als ontwikkelaar van innovatieve methodologieën.

Laura Grassi


is een trainer en milieuwetenschapper, met specialisme in water- en bodemkwaliteit, burgerwetenschappelijke projecten en milieu- en gezondheidsschade veroorzaakt door industrieën en bedrijven. Ze heeft meer dan 8 jaar werkervaring op verschillende continenten.

Dr. Femke Beute


is onderzoeker en adviseur in omgevingspsychologie met expertise in mentale en fysieke gezondheidsvoordelen van natuur en daglicht, innovatieve data-analyse & onderzoeksmethodieken en literatuurstudies.

Vrijwilligers

Jurjen de Jong


is vrijwilliger bij Europese uitwisselingen voor jongeren die stotteren. Daarnaast is hij als oprichter en voorzitter actief betrokken bij de internationale stottervereniging Stamily. In zijn dagelijks leven is hij data scientist en wetenschappelijk schrijver.

Mark Roskam


is vrijwilliger bij Anatta Foundation. Mark is orthopedisch technoloog en jongerencoach waarbij hij op persoonlijke wijze jongeren helpt om in hun eigen kracht te geloven.

Karlan van de Lustgraaf


is vrijwilliger bij Anatta Foundation. Karlan studeert psychologie aan de Rijksuniversiteit in Groningen en woont in een internationale studentengemeenschap.

Marc van Kralingen


is namens Anatta actief betrokken bij projecten voor jonge mensen die stotteren. In het dagelijks leven werkt Marc in de financiële sector.